Keresés

Még lehet jelentkezni a Bringalimpia 2010 utolsó 3 napos Balaton kerülő túrájára.

A Balatoni Kerekes Szezonzáró túra az utolsó alkalmak egyike amely során körbebringázhatod a Balatont. Október 22-én nekivághatsz egy 3 napos kerékpártúrának, amellyel lezárhatod a 2010-es év kerékpáros szezonját. Ilyenkor a reggelek ugyan csípősek, de napközben még kiváló az időjárás az egész napos bringázáshoz. A Balatoni Kerekes Szezonzáró a Balatonkerülő Teljesítménypróba hetedik, egyben utolsó túrája, melynek célja a Balaton körüli kerékpárút teljes útvonalának megismerése, népszerűsítése, a mozgásgazdag, aktív pihenés ösztönzése.


A túrázók négy helyszínről, vághatnak neki a 204 km-nek, amit maximum 3 nap alatt kell teljesíteni, tetszőleges pihenőidőkkel:
- Kristóf Motel és Camping, Balatonalmádi, Véghely D. u. 8.
- Strand-Holiday Kemping, Balatonakali, Strand u. 2.
- Smiling House Balatongyörök, Horgász út 2.
- Nana Motel és Ifjúsági szállás, Balatonlelle, Honvéd u. 28.

Szervező:
Balaton Masters Team
Balatoni Kerékpáros Turisztikai Szövetség

Útvonal:  A túra során, bármelyik helyszínről indulva a Balatont kell körbe tekerni a Balatoni Bringakörút névre keresztelt kerékpárúton az óramutató járásával ellenkező irányban és igazolni kell az igazolófüzetben meghatározott 5 ellenőrzőpont érintését.
A 5 igazolópont:
- Kristóf Motel és Camping Balatonalmádi, Véghely D. u. 8.
- Strand-Holiday Kemping Balatonakali, Strand u. 2
- Smiling House Balatongyörök, Horgász út 2.
- Nana Motel  Balatonlelle, Honvéd u. 28.
- Gulyás Csárda Balatonakarattya, Bercsényi lejáró (körforgalom mellett)
Igazolásként pecsétet kell beüttetni az igazolófüzetbe, illetve éjszakai teljesítés esetén, az ellenőrzőpontokon a bejáratnál kihelyezett napi kódokat kell feljegyezni. A túra igazolópontjait tekintve csak Balatonalmádiban és Balatonlellén lesz ügyelet a többi helyen igazolókód kerül kifüggesztésre, mivel a túra időpontjában a balatonakali, balatongyöröki és a balatokarattyai igazolópontok nem tartanak nyitva.
Indulás: Október 22-én reggel 7-9 óra között a fent felsorolt 4 helyszínről.
Beérkezés: Október 24-én 19:00 óráig az indulási helyszínre
Részvétel feltételei:
- A rendezvényen bukósisak viselése KÖTELEZŐ!
- A túrán mindenki a saját felelősségére vehet részt.
- Az indulók csak egészségesen és fizikailag felkészülten állhatnak rajthoz úgy, hogy a túrakiírás rendelkezéseit ismerik és betartják.
- A túrán 14 éven aluliak csak szülői hozzájárulással és felnőtti felügyelettel vehetnek részt.
- A teljesítés módja csak kerékpárral szabályos és sportszerű.
- A kitöltött igazolófüzetet az indulási helyszínen kell bemutatni.
- A túra teljesítése nincsen életkorhoz, egyesületi tagsághoz kötve.
- Az igazolt teljesítés előfeltétele a nevezési díj befizetése

Nevezés:
Előzetesen interneten a www.baratonbringa.hu lapon a regisztrációt követően.
Előnevezési határidő: 2010. október 21. Az előnevezéseket kérjük a név, születési idő, mobilszám, e-mail cím és szállásigény megadásával az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre elküldeni.  Az előnevezés a szállásfoglalás érdekében is fontos.
Helyszíni nevezés: Helyszíni nevezés a balatonalmádi és a balatolellei helyszínen lehetséges. Helyszíni nevezők számára csak korlátozott számban tudunk szállásfoglalási lehetőséget biztosítani.
Nevezési díj:
3.000 Ft/fő
A nevezési díj tartalmaz egy igazolófüzetet, egy emblémázott pólót és egy emlékérmet amelyet a kitöltött igazolófüzet bemutatása után vehetnek át a túrát teljesítők, valamint otthon a honlapról teljesítést igazoló oklevelet nyomtathatnak ki saját részükre.


További információk:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen
+36  70/383-6770, +36 70/ 315-0505 telefonszámokon