Keresés

speciális eszközök, termékek


Közeleg a karácsony, ilyenkor mindig felmerül a kérdés, mit ajándékozzunk családtagjainknak, kerékpáros barátainknak, üzletfeleinknek, munkatársainknak. Valami kedves kis apróságot, amiről az Ön és a „balatoni bringázás” fog eszükbe jutni, és amivel belophatja magát a családi ünnepbe is.

Ha ismerősöd, barátod, családtagod a 2010-es Bringalimpia keretében akár egyénileg akár a szervezett módon megkerülte a Balatont bringával, lepd meg karácsonyra egy csak a kerülőknek járó pólóval, vagy a teljesítményt igazoló éremmel. Amennyiben a nyári bringatúrád emlékére szeretnél Magadnak pólót és érmet akkor a karácsonyi akciónk keretében egységáron rendelhetsz, vagy ha bringatúrád végeztével elmulasztottad ezek beszerzését.
Karácsonyi ajándékként ajánljuk továbbá  a 212 oldalas Versenyszervezés című könyvet,  mely talán az egyetlen módszertani útmutató  a sportesemények szervezői és sportversenyek iránt érdeklődők részére.

Javasolt termékeink:


Kerülő Póló          Kerülő érem      Versenyszervezés  VEZETÉK NÉLKÜLI

.                                                              könyv            KERÉKPÁR RIASZTÓ

1000 Ft/db            1000 Ft/db            2500 Ft/db               9999 Ft/db !!!!

 
Ajándékozz Kerékpáros riasztót (bikealam) mely a kerüléseknél is de otthoni használatnál is szinte elengedhetetlen a mindennapokon, így karácsonyi jókívánságai nem csak egyediek lesznek, hanem minden bringásnak hasznos meglepetéssel szolgál.

A BALATONI BRINGÁSOKNAK TŐLÜNK EXTRA KEDVEZMÉNNYEL!

KÍVÁNJ a balatonbringa.hu-val

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!

Rendelésfelvétel: E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Mobilinfo:    06-70/315-0505