Keresés

zárak-lakatokA kerékpáros szövetségek jelentős közreműködésének köszönhetően, amellyel az egyéni kerékpározók érdekeit egységesen képviselni tudják, egyre nagyobb teret hódít a biciklis kultúra Magyarországon. A kultúra terjedésével egyre többen kerékpároznak. Nőnek az igények, az elvárások mind a megfizethető, mind a minőségi kerékpárokkal és felszereléseikkel szemben. A gyártók megfelelve az elvárásoknak a kerékpárok típusának, kvalitásának és felszereltségének széles skáláját biztosítják ma már a biciklizni vágyók számára, hogy mindenki úgy gondolhasson a saját kerékpárjára, hogy az a Bringa.

A kultúra térhódításának azonban sajnos, de mégis értelemszerűen, keletkezik egy szintén fokozatosan növekvő árnyoldala is: a kerékpárlopás. A lopások szempontjából már léteznek kiemelten veszélyes területek, a biztosítók a magas kockázati ráta miatt nem kötnek biztosítást, marad a lakat, amely vagy jó, vagy nem. Sok kerékpáros egyszerre több lakattal is jár, hogy megvédje a Bringáját, de még így sem tudja nyugodtan hátrahagyni azt.

A bikealarm.hu szeretne valamivel több nyugalmat csempészni a kerékpárosok életébe azzal, hogy elérhetővé tesz mindenki számára egy olyan kétirányú vezeték nélküli kerékpárriasztót, amely lopási kísérlet során nem csak a Bringán riaszt, hanem közvetlenül a tulajdonost is figyelmezteti a nála lévő, és a riasztóval állandó rádiókapcsolatban álló csipogóval. A riasztó kétirányúsága, a lakattal kombinálva tehát nagyobb nyugalmat, kényelmet és biztonságot adhat a kerékpárosnak, mialatt ő beül egy kávézóba, beugrik egy kisboltba, vagy egy túra során meglátogatja a mellékhelységet, és még sorolhatnánk. Ezzel a megoldással tehát a kerékpáros gyakrabban ülhet fel a kétkerekűjére, mivel biztonságban tudhatja azt, miközben az ügyeit intézi, ez pedig tovább erősíti a kerékpáros kultúra térhódítását.

A termékről részletesebb információk a www.bikealarm.hu oldalon találhatók.